NIHF Eliteleir sommeren 2018 – Dommergrupper


NIHF ønsker også i år å invitere nye og gamle dommere til deltakelse på vår Eliteleir, den arrangeres som tidligere på Hamar og avholdes i ukene 31 og 32  – se påmeldingsinformasjon i vedlegg og link.

Tiltaket regnes som et «ekstratiltak» i utdanningen av dommere. Erfaringene frem til nå er utelukkende positive og vi kan si at alle deltakere frem til nå har hatt en positiv utvikling. Gode dommere er noe alle ønsker og din klubb og krets bør vurdere om dere har potensielle deltakere i deres nærmiljø.

Vi ser at enkelte kretser og klubber er med og dekker hele eller deler av deltakeravgiften og håper videre at det er flere klubber og kretser som ser denne fordelen. Regnestykket med å ha egne dommere lokalt kontra hente eksterne dommere gjennom en sesong vil relativt raskt vise seg å være en god investering for din klubb og krets.

Vi setter stor pris på om du kan bidra til å dele denne informasjonen videre i ditt nettverk – klubb – krets.

https://www.hockey.no/dommer/dommerkurs/eliteleir-dommere/

Invitasjon til NIHF Eliteleir for dommere 2018

Det markeres ut to målgrupper av dommere i invitasjonen – det er dermed ikke sagt at de er låst til disse gruppene. Har dere andre aktuelle og interesserte kandidater vennligst ta kontakt da vi veldig gjerne tilpasser programmet om nødvendig for den enkelte.

Med vennlig hilsen
NORGES ISHOCKEYFORBUND
Geir Thomas Olsen
Dommersjef
e-post    gto@hockey.no
Telefon  +47 958 36 804