Ny Utviklingssamling U14


Utviklingssamlinger er åpne for alle, slik at flere unge og ambisiøse spillere kan få et innblikk i hvordan kretsen jobber og hvilke krav som stilles til hver enkelt utøver for å kunne nå sine mål om spill på øverste nivå uansett alder. Utviklingssamlingene har ikke noe med kretslaget å gjøre, men er ment som spillerutvikling og relasjonsbygging for hockeyspillere i Oslo

For mange er dette det første møte med en selekteringsprosess der det stilles krav til hver utøver om prestasjon, sunne verdier og gode holdninger, samt å innfinne seg med Oslo Ishockeykrets sine sportslige rammer.

Kretslaget har som mål og gi en pekepinn på hva som kreves av deg for at du skal nå topp internasjonalt nivå. Oslo Ishockeykrets har et godt samarbeid med NIHF, som på mange måter er neste trinn i utviklingen for spillerne. Spillere som utpeker seg på utviklingssamlingene kan i første omgang være aktuelle for et kretslag og deretter de aldersbestemte landslagene.
 

Morten Haglund og hans team vil gjøre alt de kan for å gjøre samlingen til en lærerik, inspirerende, positiv og fysisk krevende aktivitet.

Da mange var forhindret fra å delta på U14 samlingen som var 24.9.17 ønsker vi å avholde en samling til den 9.10.17

NY Utviklingssamling U14 (2004)
Innhold: 2 Ispass, barmark, teori og mat
Sted: Manglerudhallen
Dato: Mandag 9.10.2017 fra kl 16.15
Påmeldingsfrist: 4.10.2017
Påmeldingsavgift: kr 350,- Innbetales til konto 9365 10 54859 når bekreftelse av plass er mottatt.

 

[contact-form-7 id=»1205″ title=»Utviklingssamlinger U14″]