OIHK utviklingssamling U15


Oslo ishockeykrets inviterer til en utviklingssamling for gutter født 2000.

Velkommen til utviklingscamp!

Vi ønsker på storsamlingen å ha åpen samling slik at flere unge ambisiøse spillere kan få innblikk i hvordan Kretsen jobber, og hvilke krav som stilles til hver enkelt utøver for å kunne nå sine mål om spill på øverste nivå uansett alder. Det å få lov til å representere sin krets i den årlige kretslagssamlingen, er for de aller fleste en stor opplevelse. Det er også for mange det første møte med en selekteringsprosess der det stilles krav til hver utøver om prestasjon, sunne verdier, og gode holdninger. Samt det å innfinne seg med Oslo ishockeykrets sine sportslige rammer.

Kretslaget har som mål og gi en pekepinn på hva som kreves av deg for at du skal nå topp internasjonalt nivå. Oslo Ishockeykrets har som mange andre kretser et godt samarbeid med Norges U16 og U18 Landslag, som på mange måter er neste trinn. Frikk Juell som er en av to trenere på Norges U18 Landslag, kommer til å dele av sine erfaringer med landslagshockeyen utenfor Norges grenser.

Hovedtrener Magnus Melbye vil sammen med sportslig leder Magnus Evensen gjøre alt de kan for å gjøre denne samlingen til en lærerik, inspirerende, positiv og fysisk krevende dag.

Samlingen finne sted i Løren ishall mandag 15. september kl.: 15:30- ca. 21:00, og vil inneholde 2 ispass, barmark, teori og varm middag.
(program blir lagt ut på oihk.no så fort alle påmeldte er registrert.

Utstyr:
Alle spillere må selv ta med alt de trenger av utstyr, samt drikkeflaske.
Ta med joggedress, og joggesko.
Drakter vil bli utdelt til isøkten.
Alle spillerne vil få utdelt en Oslo ishockeykrets t-skjorte

Samlingen vil koste 300,- pr spiller. Dette beløpet betales kontant til leder for Oslo Ishockeykrets Terje Næsgård ved ankomst.

Påmelding sendes til Sportslig leder Magnus Evensen pr mail: sportsligleder@www.oihk.no
Påmeldingsfristen er mandag 8.september.

PS. Ikke vær treg med å melde deg på, da det kan bli fullt.

Vennligst hilsen
Oslo Ishockeykrets