Spartas damelag søker målvakt


Pr dags dato står dessverre Spartas damelag uten en sisteskanse og vi søker derfor etter en målvakt.

Spartas damelag består av 18 jenter i alderen 14 til 35 år og vi spiller i eliteserien for kvinner. 16 av jentene er fra Sparta, mens 2 spiller på disp fra andre nærliggende klubber. Sammen danner vi det eneste damelaget i gamle Østfold.

Vi er et ungt lag som har både spiller- og lagutvikling som hovedmål, i en klubb som tilrettelegger bedre og bedre for jente- og damehockey. Vi er en sammensveiset gjeng som trives godt sammen, det er høyt under taket og vi tar vare på hverandre. Vi har en super foreldregruppe og lagledelse, som står på og jobber godt for å tilrettelegge for oss.

I et stadig utviklende samfunn streber IHK Sparta Sarpsborg til enhver tid å imøtekomme medlemmenes ønsker og behov, og til enhver tid å tilby de beste rammene for å utvikle seg som person og ishockeyspiller.

Det er summen av alles prestasjoner, både på og utenfor isen, som er viktig for oss. Vi tror på en konstant samhandling mellom individet og laget. Alle våre medlemmer, spillere og ledere, skal ha en åpenbar plass i virksomheten og skal kjenne sin tilhørighet, være med å bidra og få oppleve å utvikles i IHK Sparta Sarpsborg.

  • Med tilhørighet innebærer det at alle skal kjenne sin verdi i og for klubben.
  • Å bidra innebærer at alle, uavhengig av kompetanse, aktivt skal være med å bidra positivt for klubben og individenes utvikling.
  • Alle i klubben skal kjenne seg verdsatt for det som de er med om og bidrar til. 

I nye spillere ser vi etter treningsvilje, innsats og godt treningsoppmøte. Du må være villig til å delta på egne keepertreninger med klubbens keepertrener og ha generelt gode holdninger – og ikke minst godt humør.

Om dette høres interessant ut er du velkommen til å ta kontakt med trener Susanne Strand eller lagleder Jenny Karlstad-Solberg. Deres kontaktinfo finner du her.

Klikk her om du vil vite mer om damelaget og klikk her om du vil vite mer om IHK Sparta