Vil du være med å bygge en av Norges mest spennende regionslag?


Region Oslo og Viken Øst søker to assistenttrenere til gutter 15 regionslag.

Regionen har vært delt opp i kretslag som nå er blitt til et stort regionslag med spillere fra alle Oslo lagene, Ski, Moss, Sarpsborg, Fredrikstad og Halden. Uttaket av disse spillerne skal deles inn et første og et andre lag som skal representere regionen i Regionsturneringen på slutten av sesongen. Nå starter en ny epoke:

Regionene søker derfor to nye personer med høye ambisjoner og gode kvalifikasjoner.

Vi ser etter deg som:

  • Har solide kvalifikasjoner og erfaring fra trener- og utviklingsarbeid i ishockey.
  • Kan vise til gode sportslige resultater og en lederstil som skaper glede og trygghet
  • Er systematisk, grundig og ansvarsbevisst – og entusiastisk.
  • Har evnen til å bygge relasjoner og har solide kommunikasjonsevner.
  • Er troverdig og skaper tillit.

Oslo og Viken Øst har over 200 aktive spillere i aldersklassen 15 år, vi skal være en region der mulighetene for å utvikle seg skal være i fokus. Kameratskap, respekt, glede og trivsel står sentralt blant våre verdier.

I Region vår bygger vi gode folk og dyktige ishockeyspillere. Dagens støtteapparat består av manager, hovedtrener, materialforvalter, keepertrener og 3 assistenttrenere. Utvidelsen inkluderer i denne omgang 2 ekstra ass. trenere. Treningene vil foregå i Oslo og Østfoldområde. Vi skal spille underholdende, fartsfylt og effektiv ishockey ved å beholde pucken i laget, kombinert med gode skøyteferdigheter, smarte tekniske og taktiske egenskaper.

Synes du dette høres interessant ut så send inn en søknad til Manager Kent Nyholt innen 15. november 2019 til e-post adresse: kent@nyholt.no

Spørsmål om trenerjobben kan gjøres til Hovedtrener Morten Haglund på e-post: moiten@online.no eller på telefon 926 10 350.